Salut! Numele meu e Andrei Almășan , am 34 de ani și sunt din orașul Brad,  județul Hunedoara. De vreo 8 ani stau în Sibiu, unde am terminat și ingineria, profilul mecatronică și robotică. Totuși nu lucrez in domeniu eu trăind un vis ce ține de prin anii 2000.

     Sunt dj la diverse evenimente, în principiu evenimente ce nu implică muzică populară, sau unde trebuie să pun foarte puțină. Sunt printre puținii dj autorizați din jud. Hunedoara unde profesez legal având firmă și toate alea.

     În timpul liber am zis să fac și stream când mă joc , ăsta find al doilea lucru care a rămas constant în viața mea de peste 20 de ani. E chiar frumos să mai stai și la o poveste cu prietenii pe chat în timp ce te joci. Încerc să reconstruiesc ce am pierdut o dată cu dezactivarea unui canal foarte vechi, din 2006, pe care aveam o grămada de mixuri încărcate . În principiu cam asta o să gasești aici pe site, muzică și jocuri și un un fel de travel vlog-uri înregistrate prin țară..

     Chiar aș vrea să promovez țara asta , avem niște peisaje superbe și nu prea găsești foarte multe informații despre anumite locuri, cum ajungi , marcaje etc. 

     Acestea fiind spuse, sper să găsești ceva pe placul tău sau util, iar dacă ai găsit dă mai departe. Mersi fain ! Enjoy your stay!